Requena clausura una de les seues mostres de l’embotit més reeixides dels últims anys amb un 20% més de degustacions

Post també disponible en: Castellano

Requena ha clausurat aquest diumenge la qual ha estat una de les Mostres de l’Embotit més reeixida dels últims anys. En total s’han venut més de 7.200 tiquets de degustació, un 20% més que la passada edició.

Els visitants han vingut majoritàriament de València i de localitats limítrofes a Requena. L’acord amb Renfe que va emetre per aquest cap de setmana bitllets amb ofertes en els AVE amb origen Madrid i Conca, també ha contribuït a que hi hagi hagut visites des d’aquestes ciutats.

Segons Mario Sánchez, alcalde de Requena: “Culmina la Mostra de l’Embotit, però la nostra gastronomia, els nostres vins i la nostra cultura romanen accessibles durant la resta de l’any, així que convidem a tothom a que segueixi venint a menjar-se ia beure Requena, a caminar-ja meravellar-se amb el nostre entorn natural “, ha conclòs.

Requena ha comptat amb el suport institucional de la Diputació de València, el president, Toni Gaspar, va inaugurar la Mostra divendres passat. Al costat d’ell van estar el diputat de Turisme, Jordi Major, i el director territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana, Francisco Molina.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*