“Requena Estudia” premia 36 joves estudiants del municipi

Se reconocieron los méritos académicos de todo un curso escolar.
Se reconocieron los méritos académicos de todo un curso escolar.

Post també disponible en: Castellano

Se reconocieron los méritos académicos de todo un curso escolar.
Es van reconèixer els mèrits acadèmics de tot un curs escolar.

El divendres 28 de setembre va tenir lloc a Santa Maria l’acte de lliurament dels Premis Requena Estudia organitzat per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Requena.

“La Intenció dels premis Requena Estudia és posar en valor la feina i el talent de la joventut. Així, l’acte va comptar, no només amb els premiats, sinó amb altres joves valors del municipi que van col·laborar amb les seves aportacions”, segons han informat fonts del consistori.

Va presentar l’acte l’estudiant de periodisme Jessica Iordache i van col·laborar són magnífiques interpretacions musicals Maria Ochando i Elena Xàtiva. A més van ser reconeguts per la seva trajectòria 36 estudiants premiats dels centres Escola de Viticultura i Enologia, Conservatori Professional de Música Mariano Pérez Sánchez, IES N.º 1 i IES Oleana.

“Amb aquests premis als mèrits acadèmics s’ha reconegut públicament el treball, el talent, l’interès per aprendre, la dedicació, i l’esforç de tots ells durant el curs, així com els seus resultats obtinguts”, han explicat des de l’Ajuntament de Requena , l’alcalde, Mario Sánchez, ha assegurat que “el vostre esforç és molt important, heu de triar els estudis que us agradin i rendibilitzar al màxim totes les vostres possibilitats, estudiar suposa un sacrifici però a la llarga sempre hi ha recompensa, us animo a continuar així”, puntualitzar.

“Felicitats i enhorabona a totes les persones premiades i als seus familiars”, va finalitzar l’alcalde.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*