Requena inicia els treballs de poda d’arbres en la població i les seues pedanies

Post també disponible en: Castellano

Han donat principi les labors de poda d’arbres a Requena i les seves pedanies per part de la brigada municipal, les brigades de parcs i jardins i de llogarets i una empresa específica que s’encarrega de zones concretes.
En l’actualitat, els treballs d’aquesta empresa s’estan centrant en la zona de l’Avinguda Raval, per a continuar després amb Lamo d’Espinosa i l’Avinguda de l’Estació.
La poda que ja s’ha iniciat en aquests carrers busca principalment assegurar el futur de l’arbreda que inunda l’històric passeig, amb diverses labors de manteniment i conservació dels exemplars que estan situats en aquest. D’aquesta manera, per a dur a terme els treballs se seguiran uns criteris de millora sanitària de la massa, amb la finalitat d’assegurar la seva conservació.
Amb aquesta actuació s’aconseguirà sanejar la massa arbòria, reduint la seva càrrega, millorant així el seu estat sanitari i evitant també en gran manera els molestos problemes d’al·lèrgia en període primaveral.
D’altra banda, la brigada municipal ha començat els treballs de poda en l’Avinguda Reines; la brigada de parcs i jardins s’ocuparà de podar els arbres existents en aquestes ubicacions, és a dir, als parcs i jardins de la localitat; i la brigada de llogarets també farà el propi quant a poda d’arbres es refereix en les diferents pedanies del municipi. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*