Riba-roja amenitza els bàndols de les 20,00 hores amb les cançons més votades pels veïns en les xarxes socials

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria al costat dels Fadrins 2020 s’han projectat una idea per dedicar els bàndols de les 20 hores amb les cançons més votades pels veïns i els internautes a les xarxes socials. D’aquesta manera, es premia i es potencia la participació de la població a l’hora de reconèixer la feina que durant aquests dies ocupen el personal sanitari per fer front a l’Covid-19.

La idea conjunta entre l’ajuntament i els Fadrins de l’edició de 2020 intenta augmentar la participació de les persones durant aquests dies de reclusió casolana amb un premi molt singular que consisteix a reproduir -al costat de l’bàndol que cada dia realitza el consistori en els carrers de la localitat i zones residencials- la cançó que prèviament han triat els mateixos participants.

En aquest bàndol l’Ajuntament de Riba-roja de Túria s’encarrega de fomentar la participació que serveix d’esperó perquè els veïns expressin el seu suport i rendeixin tribut a el personal mèdic que des de fa dies s’encarrega de lluitar amb molt d’esforç i dedicació contra el Coronavirus que afecta a bona part de la humanitat. Els lemes i els àudios es poden escoltar als carrers de casc urbà i les urbanitzacions a través dels altaveus instal·lats a l’efecte.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha agraït “la participació dels nostres veïns en aquesta iniciativa que tracta de donar suport amb absoluta fermesa a el personal sanitari en uns moments tan durs en què la salut és el més important i l’ajuntament al costat de els Fadrins 2020 han contribuït en la mesura de les seves possibilitats a potenciar aquest sentiment de solidaritat “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*