Riba-roja felicita els docents de la localitat que han intervingut en la posada en marxa del nou curs escolar

Post també disponible en: Castellano

El ple reconeix la seua dedicació en les tasques d’adaptació i preparació

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat una moció de felicitació de la corporació per a tots els professors de la localitat en les tasques d’adaptació a la pandèmia, tant en les tasques realitzades des del passat mes de març com en les tasques de preparació i adaptació a la situació sanitària de el nou curs escolar que i va iniciar el passat 7 de setembre.

La proposta de reconeixement ha comptat amb el suport de la totalitat dels grups que formen part de ple municipal de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria. D’aquesta manera, s’ha aprovat amb el vot a favor de PSPV, Partit Popular, Ciutadans, Compromís, l’Esquerra, Podem Riba-roja Pot i, finalment, Vox, és a dir, dels set que componen el màxim òrgan de representació local.

La felicitació es fa extensible als docents, als equips directius i als claustres de professors dels diferents centres educatius de Riba-roja de Túria, en els quals s’inclouen l’escola infantil, l’escola d’adults, els conservatoris professionals de música i dansa i els centres educatius d’infantil i primària i els centres de secundària, batxillerat i cicles formatius pel treball intens que han desenvolupat, així com la dedicació plena i per la seua estima cap als alumnes i la professió que exerceixen.

El text aprovat pel ple destaca que “som conscients que no han escatimat en temps ni en esforços per fer possible que l’alumnat estigués atès de la millor manera possible”, sense oblidar que l’inici de el present curs escolar “ha suposat un treball previ d’organització per part del col·lectiu docent que sense molt de temps i condicionat per la situació sanitària en la qual ens trobem han efectuat de forma exemplar “.

La moció ressalta “la comunicació i la coordinació de les direccions dels centres amb la regidoria d’Educació, l’equip de govern i les diferents àrees municipals; la seua actitud i disponibilitat per preparar l’inici de curs escolar de l’any 2020-2021 ha estat impecable “.
El ple municipal agraeix, a través de la felicitació aprovada per unanimitat, la col·laboració de el sector educatiu amb els treballadors de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria “tant en la preparació de l’inici de el nou curs 2020-2021 com en el curs 2019-20 “i el trasllat de la felicitació als claustres dels diferents centres educatius existents en aquesta localitat.

Cal recordar que l’Ajuntament de Riba-roja de Túria va consensuar amb els centres educatius de la localitat totes les mesures necessàries perquè aquest curs escolar no es vega afectat per la propagació del coronavirus entre els escolars. Així, d’aquesta manera, es van repartir 3.500 mascaretes protectores s’efectuarà entre els centres educatius d’infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Durant aquest curs escolar també s’han reforçat les tasques de neteja i desinfecció que es realitzaven ja des de fa mesos a l’augmentar en una persona més per a cada centre educatiu que s’encarreguen, habitualment, d’aquestes tasques en les àrees i espais comuns, a més del disseny de rutes d’accés segures a tots els centres educatius de Riba-roja de Túria. A més, s’han habilitat àrees d’espera en els propis centres per assegurar les distàncies socials i es realitza una desinfecció diària dels patis escolars i el mobiliari infantil i els propis accessos als edificis.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat “l’enorme esforç i la dedicació dels docents des de l’inici de la pandèmia amb l’organització de les classes com ara amb la tornada als centres educatius, i per això és necessari visibilitzar i agrair aquesta tasca perquè les classes acadèmiques es puguen desenvolupar de la millor manera possible dins de les restriccions que cal adoptar “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*