Ricardo Pérez (PP) afronta la seua tercera majoria absoluta consecutiva al capdavant de l’Ajuntament de Millars

Post també disponible en: Castellano

El popular Ricardo Pérez ha jurat de nou aquest dissabte el seu càrrec com a alcalde de Millars després de la seua tercera majoria absoluta consecutiva aconseguida des de 2015. 

El ple de constitució de la nova corporació municipal de Millars, celebrat aquest passat dissabte, ha ratificat com a alcalde del municipi, per tercera vegada consecutiva, al popular Ricardo Pérez, qui repeteix mandat després d’aconseguir una folgada majoria absoluta en les eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig.

Ricardo Pérez ha sigut investit alcalde amb els vots dels quatre edils del Partit Popular; mentre que en l’oposició s’han quedat la regidora del Partit Socialista i la representant de la formació Unió de Ciutadans Independents (UCIN).

Del seu discurs, el reelegit alcalde ha destacat que està “molt feliç per la confiança depositada pel poble de Millars per tercera vegada consecutiva, també estic enormement agraït a els i les companys i compayes de candidatura, a la meua família, i per descomptat a tot Millars ja que seguisc amb la mateixa il·lusió que fa 8 anys per a treballar pel meu poble, per a continuar incidint en el tema de la lluita contra la despoblació, emprendre iniciatives i projectes amb l’únic objectiu que el benestar de la població; perquè Millars siga un municipi que garantisca treball, serveis essencials, seguretat i destinació turística”, en paraules de Ricardo Pérez.

Pérez compartirà equip de govern amb els populars Ana María Galdón Lorente, Antonio Moya Sáez i José Ángel Sáez Lorente.

Corporació municipal de Millars.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*