Abel Martí (PP) es converteix en el nou alcalde de la Pobla de Vallbona 

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de la Pobla de Vallbona recupera l’alcaldia després de dues legislatures.

Després de convertir-se en la primera força votada en les eleccions municipals, el Partit Popular de la Pobla de Vallbona aconsegueix l’alcaldia per a aquesta legislatura, arribant a un acord de governabilitat amb les formacions de CUPO i Centrats en la Pobla. D’aquesta manera, Abel Martí, es converteix en l’alcalde del municipi per als pròxims quatre anys, després de realitzar-se la sessió d’investidura aquest matí. 
D’aquesta manera, el nou equip de govern, liderat per Martí respon a «la necessitat de canvi que s’ha vist reflectida en les urnes», comentava l’actual alcalde popular, que també ha volgut posar l’accent que: «hem sigut la primera força política del nostre municipi, per la qual cosa tenim la responsabilitat de garantir un govern de futur i de canvi», afirmava Martí. 
En aquest sentit, la investidura d’Abel Martí dona pas a un «govern de transformació que busca que siguem la ciutat capital del Camp de Túria i referents a la Comunitat Valenciana», comentava l’actual alcalde popular que assegurava que ara és el temps de retornar la il·lusió a la Pobla. 
El recentment nomenat alcalde de la Pobla de Vallbona, ha volgut agrair de nou, la confiança depositada en «aquest projecte», així doncs ha assumit «aquesta responsabilitat de treballar pel nostre municipi», comentava. 
Doncs, en paraules de Martí: «aquesta és la nostra oportunitat per a construir un futur il·lusionant, que retorne les ganes i que genere més oportunitats per a totes les persones que formen part de la Pobla», sentenciava.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*