S’amplia el servei d’atenció sanitària a Xest durant el cap de setmana del GP de Motociclisme

La plaza del Doctor Cajal de Cheste durante el recibimiento a los moteros.
La plaza del Doctor Cajal de Cheste durante el recibimiento a los moteros.

Post també disponible en: Castellano

Un any més, amb motiu de la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que es realitzarà els dies 4, 5 i 6 de novembre a Xest i amb l’objectiu de cobrir les necessitats sanitàries, tant de residents com de persones aficionades que es desplacen a la població, l’Hospital de Manises-Departament 23 i el Centre de Salut de Xest han preparat un dispositiu sanitari especial.
Des d’Hospital de Manises es dotarà de material sanitari als equips de Protecció Civil que formen part els dies 4 i 5 de novembre del dispositiu sanitari i es reforçaran els serveis de portes d’Urgències, Traumatologia i Cirurgia de l’hospital durant el cap de setmana.
D’altra banda, el divendres i el dissabte, 4 i 5 de novembre, l’equip d’atenció continuada del Centre de Salut de Xest estarà integrat per 4 mèdics/as, 4 infermers/as i 2 zeladors/as, des de les 15.00 del divendres dia 4 de novembre a les 9.00 del diumenge dia 6; mentre que el diumenge, 6 de novembre, en horari de 9.00 a 21.00 la plantilla d’atenció continuada la formaran 2 mèdics/as i 2 infermers/as.
“A nivell sanitari comptem amb un dispositiu especial per a donar la millor atenció a les persones que el necessiten. Des de la regidoria de Sanitat demanem que es complisquen les normes de seguretat. D’igual forma, apel·lem a la bona convivència en aquests dies de tantes aglomeracions; al respecte del mobiliari urbà i al civisme, per a ocasionar les mínimes molèsties al veïnat”, ha declarat la regidora de Sanitat, Mª Ángeles Llorente.
Durant el cap de setmana Xest comptarà amb 120 persones voluntàries de Protecció Civil, que a més de fer treballs de control d’accés i informació, realitzaran els trasllats sanitaris necessaris. Des del Servei d’Emergències Sanitàries s’ha informat que es mantindran les unitats SAMU a Bunyol i la SVB de Xiva, Torís i Bunyol en els seus horaris habituals i, a més, es disposarà una unitat de SAMU 24 hores en la zona de la Carreta, una unitat de TNA durant 24 hores en el Centre de Salut de Xest, una unitat de SVB en horari diürn en el Centre de salut de Xest i una unitat VIR amb dotació sanitària completa en horari nocturn, també en el Centre de salut de Xest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*