Sant Antoni de Benaixeve organitza un Taller de creació de podcast i ràdio digital en línia

Post també disponible en: Castellano

El taller està dirigit a joves d’entre 16 i 18 anys

El termini d’inscripció queda obert des de hui fins el 14 d’abril

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posa en marxa una nova edició del Taller de creació de podcast i ràdio digital dirigit a joves d’entre 16 i 18 anys.

El taller s’impartirà en línia els divendres 16, 23 i 30 d’abril, de 18.00h a 18.40h. A través d’aquest curs gratuït els participants podran aprendre tècniques i eines que els permetran desenvolupar la seua creativitat en diferents àmbits: a nivell professional, els joves que es dediquen a la comunicació i a la creació de continguts digitals (Youtube, Twitch, xarxes socials) poden complementar la seua activitat amb la creació de podcast; a nivell artístic, poden compartir la seua música o les seues creacions a través de programes de ràdio digital; a nivell educatiu, poden utilitzar estes eines per a fer treballs, projectes o també complementar les seues tècniques d’estudi, etc.

El taller serà trilingüe (castellà, valencià i anglés) i en ell es mostrarà la tècnica d’elaboració de podcast, creació de continguts, edició de veus, tècniques d’enregistrament i creació. Els requisits tècnics són tindre descarregats els programes gratuïts Audacity i Openshot (veure enllaços a continuació).

El termini d’inscripció queda obert des de hui, 6 d’abril, fins al pròxim 14 d’abril, a través del següent formulari: https://forms.gle/3Lg5dNp95BjjwmH4A

Enllaços:

Audacity: https://audacity.es/
Openshot: https://www.softcatala.org/programes/openshot/

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*