Utiel dóna veu als joves del municipi amb la figura del “Corresponsal Juvenil”

Post també disponible en: Castellano

Els joves es convertiran en emissors i receptors d’informació d’interés per al seu grup fomentant la participació i el feedback continu.

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Utiel ha iniciat el projecte “Corresponsals Juvenils” amb l’objectiu de descentralitzar la informació facilitant als joves l’accés directe a les actuacions del seu municipi en aquelles àrees que puguen ser d’especial interés per a aquest col·lectiu i oferint-los una via directa per a conéixer les seues inquietuds.
En aquesta primera fase d’implantació, l’Ajuntament d’Utiel s’ha posat en contacte amb els centres educatius del municipi per a iniciar la selecció i creació de grups de corresponsals al llarg d’aquests pròxims mesos, en la qual els estudiants seran part activa de la difusió i intercanvi d’informació sobre els temes d’interés dels joves.

Corresponsal Juvenil: Informador – Feedback 

La labor del corresponsal és informar establint un feedback continu i constructiu entre els joves i l’àrea de joventut de l’Ajuntament. 

Així, el corresponsal estableix la primera presa de contacte informant i difonent els recursos socials, econòmics i culturals que, en matèria de joventut estiguen desenvolupant-se en el municipi i al seu torn, recull les inquietuds i preferències dels joves, fomentant així la participació i l’adaptació de recursos als propis interessos de la joventut utielana.
Inscripcions
Els joves interessats a ser corresponsals juvenils tan sols han d’emplenar el formulari d’inscripció disponible en el perfil d’Instagram @juventudUtiel i en la web municipal i enviar un vídeo de menys d’un minut comptant les qualitats que creuen que poden servir per a aquest projecte de participació i apoderament juvenil.
Com a agraïment per la col·laboració, l’Ajuntament d’Utiel facilitarà als corresponsals juvenils un mes de gratuïtat en l’ús d’instal·lacions esportives municipals.

Informació i consultes
Oficina de Joventut d’Utiel / 687 64 44 04 – juventud@utiel.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*