S’obri el termini per a sol·licitar la segona fase de les ajudes Parèntesis del Pla Resistir per a les empreses chestanas afectades per la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des de demà, 23 de juliol, fins al 5 d’agost a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament

L’Ajuntament repartirà els 143.494 euros sobrants de l’anterior convocatòria de les ajudes Parèntesis del Pla Resistir, destinades als sectors més afectats per la pandèmia, amb fons de la Generalitat Valenciana, la Diputació i l’Ajuntament. D’aquesta manera, les empreses que no s’hagen beneficiat en la primera fase convocada a l’inici de l’any, podran realitzar ara la sol·licitud d’aquestes ajudes a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. El termini de presentació de sol·licituds s’obri demà, divendres 23 de juliol, i finalitza el 5 d’agost. 

Es podran beneficiar d’aquestes ajudes les persones autònomes i microempreses amb un màxim de 10 treballadors/as de les activitats que s’enumeren en l’Annex I de les bases publicades en el BOPB nº140, de 22 de juliol de 2021, i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, que complisquen amb els requisits que es recullen en les mateixes i que no tinguen concedida l’ajuda o que no l’hagueren demanada en la primera fase.

Import de les ajudes

Les ajudes Parèntesis suposen 2.000 euros d’ajuda directa a cada persona autònoma o microempresa i 200 euros per treballador o treballadora afiliat/a a la Seguretat Social a data de 31 de desembre de 2020.

En cas que les sol·licituds aprovades en aquesta segona fase superen la suma de la quantia total de 143.494 euros es procedirà a distribuir les ajudes per ordre registre d’entrada, fins a esgotar el crèdit. I si el total de les sol·licituds aprovades no supera la quantia, es repartirà l’excedent entre les sol·licituds aprovades tant en la primera com en la segona fase de les ajudes del Pla Resistir.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*