La Canal Territori Turístic rep el premi digital Tourist 2020 per la seua integració de plataformes digitals utilitzant la norma UNEIX 178503

Post també disponible en: Castellano

És el segon premi que rep La Canal Territori Turístic en quinze dies per la seua aposta per convertir-se en una destinació turística intel·ligent, innovador i segur, per a tots els visitants i continuar apostant per un turisme “més enllà de l’estacional”.

Les empreses tecnològiques Sismotur, Insyde i Templa Consulting faran lliurament aquest dimecres als responsables de la Canal Territori Turístic, el Premi Digital Tourist 2020, que premia la integració de les destinacions turístiques de la Canal en la plataforma INVENTRIP, per a oferir al visitant una experiència única i còmoda de turisme a través de les noves tecnologies de la informació.

Aquesta integració de totes les Plataformes Digitals de la Canal Territori Turístic s’ha implementat seguint la nova NORMA UNEIX 178503, de Destinacions Turístiques Intel·ligents, que permet als municipis d’Anna, Bicorp, Bolbaite, Chella, Estubeny, Navarrés, Millares i Quesa, situar-se a l’avantguarda dels serveis turístics en línia, i permetre als seus visitants planificar els seus viatges, conéixer els punts d’interés a través del seu telèfon mòbil, o descarregar-se les rutes per la naturalesa encara sense tindre cobertura.

Aquest premi a la Canal Territori Turístic, ve a sumar-se al rebut la setmana passada a la INNOVACION TURISTICA, entregat pel Secretari General de Turisme, Francesc Colomer, i el Diputat de Turisme, Jordi Mayor, a  la Mancomunitat, Carolina Mas, i també alcaldessa de Bolbaite.

Tots dos guardons, aconseguits en una època en el qual la Pandèmia mundial ha canviat els hàbits dels turistes i visitants, vénen a premiar la decidida aposta per la innovació i el turisme intel·ligent i segur dut a terme des del departament tècnic de la Canal Territori Turístic, que s’ha destacat en la transformació i la millora de la competitivitat dels municipis de La Canal de Navarrés en la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents en l’àmbit nacional.

Per a la Presidenta de la Mancomunitat de la Canal Territori Turístic, Carolina Mas, “els representants públics i tècnics que treballem per fomentar i millorar el nostre destí com una destinació turística natural, cultural, segur i còmode per als nostres visitants, hem fet una gran aposta per a situar-nos al capdavant de les destinacions turístiques intel·ligents d’Espanya, i és una forma molt important de fer costat als nostres xicotets comerços i serveis, allotjaments i restaurants, i comerços tradicionals en aquests moments tan complicats”.

Tots els detalls de la Canal Territori Turístic, en el teu mòbil

Gràcies a la integració digital de totes les dades de la Canal Territori Turístic, a través d’una plataforma digital disponible a través dela web, o en les store d’aplicacions dels sistemes Android o IOS, de manera gratuïta, els usuaris poden descarregar o accedir a la plataforma INVENTRIP, i buscar en ella “La Canal de Navarrés”. A partir d’ací, tot un món de serveis, estarà a l’abast de la seua mà. Aquesta plataforma permet planificar o compartir viatges, seguir per GPS les rutes coneixent la seua dificultat, la seua duració, i els meravellosos espais naturals o patrimonials que veiem al nostre pas. La plataforma, a més, permet conéixer l’oferta turística completa: allotjaments, restaurants, comerços locals d’interés, monuments, i tot allò que necessitem, amb els seus horaris, localització i telèfons, per a fer una escapada perfecta, segura i plaent.

Més enllà dels paratges naturals i de les rutes de l’Aigua

Amb tota aquesta aposta per la digitalització, els responsables tècnics de la Canal Territori Turístic, pretenen fomentar el turisme intel·ligent i segur als municipis de la Canal durant tot l’any. Més enllà dels seus espectaculars paratges naturals, i de les seues rutes de l’aigua, que són visitades multitudinàriament en les èpoques de calor, La Canal Territori Turístic té un patrimoni cultural, etnològic, natural i una quantitat de serveis que s’han de gaudir tot l’any.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*