S’obri la convocatòria de l’I Certamen fotogràfic “Xest Verd”

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Medi Ambient, Parcs i Jardins ha convocat l’I Certamen fotogràfic “Cheste Verde”, obert a la participació individual, en grup o des d’associacions o entitats sense ànim de lucre. 

“L’objectiu del concurs és premiar les millors fotografies de naturalesa de diferents llocs de Xest”, explica el regidor, David *Pujals. “La idea és que els i les amants de la naturalesa s’animen a retratar els espais que més els agraden, donant-los visibilitat, i al seu torn, que els aficionats i les aficionades a la fotografia busquen la inspiració en els espais verds del nostre municipi, immortalitzant-los”.

Presentació de treballs

Els treballs es poden presentar a l’Ajuntament de Cheste o per correu postal des del 3 de març fins al 5 d’abril de 2021 a les 14 hores. Les fotografies hauran de ser inèdites i les seues dimensions no excediran les mesures de 40 x 50 cm. A més, s’hauran d’entregar en paper fotogràfic sobre un cartó ploma de 5 mm de gruix.

Premis i exposició fotogràfica

S’atorgaran tres premis dotats de 500 euros, 250 euros i 100 euros, respectivament; a més, aquests tres esments comportaran el lliurament d’un trofeu. Una vegada finalitze el concurs es realitzarà una exposició de les fotografies seleccionades com a finalistes del certamen. 

Les bases es poden consultar en l’apartat de bàndols de la web municipal www.cheste.es.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*