El Circuit Ricardo Tormo retarda la celebració del València NASCAR Fest

Post també disponible en: Castellano

El Circuit modifica el seu calendari per a ajustar-se a l’evolució de la pandèmia

Es cancel·la la celebració del Racing Legends i les seues proves esportives es duran a terme durant la temporada

El Circuit Ricardo Tormo ha decidit modificar l’inici del seu calendari de carreres per a ajustar-se a l’evolució de la pandèmia de coronavirus.

El València NASCAR Fest, que hauria de celebrar-se els pròxims 17 i 18 d’abril per a obrir les NASCAR Whelen Euroseries, tindrà lloc finalment el penúltim cap de setmana de maig, els dies 15 i 16 de maig.

Les populars sèries americanes tornaran a ser protagonistes en el traçat de Xest tal com va succeir al final de la passada temporada, quan el certamen va decidir els seus títols en el CircuitRicardo Tormo amb una cita doble.

A més, el CamiónGP, l’espectacular Gran Carrera de Camions de València se celebrarà al costat del GT Challenge Europe els dies 25 i 26 de setembre.

Es cancel·la el Racing Legends

El Circuit Ricardo Tormo i els coorganitzadors del Racing Legends 2021 han decidit cancel·lar la celebració de l’esdeveniment que estava previst per a l’últim cap de setmana del mes de febrer.

Les activitats esportives que habitualment se celebren en el Racing Legends seran reubicades en la resta d’activitats del calendari d’esdeveniments del Circuit Ricardo Tormo, per exemple, el Trofeu de Regularitat es durà a terme aquest estiu al costat del Campionat de Velocitat de la Comunitat Valenciana.

Els clubs organitzadors, el Circuit i els promotors de les diferents activitats que componen el Racing Legends continuen treballant per a l’edició 2022.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*