SPB dóna 10 purificadors d’aire als centres educatius de Xest

Post també disponible en: Castellano

SPB s’ha adherit a la iniciativa de l’Associació d’empreses Químiques de la Comunitat Valenciana, QUIMACOVA, amb l’objectiu de complementar la dotació d’aparells de purificació d’aire que ha estat duent a terme la Conselleria d’Educació, mitjançant la compra de purificadors amb filtre HEPA homologats.

QUIMACOVA va proposar a les seues empreses associades que se sumaren de manera voluntària a aquesta acció, adquirint el compromís de triar a quins centres educatius pròxims a les seues instal·lacions volien donar els equips. D’aquesta manera, SPB ha aconseguit 10 purificadors per als centres educatius de Cheste, que s’inclouen en un total de més de 200 aparells que ja estan funcionant a les aules de la Comunitat gràcies a aquesta la iniciativa. 

La setmana passada, Miguel Bordeus, director general de l’empresa, va fer el lliurament del material a l’Ajuntament de Cheste, perquè el consistori s’encarregue de distribuir-lo en els centres educatius. “Volem agrair a SPB la seua implicació durant tota la pandèmia. Aquests aparells de purificació d’aire se sumen a moltes altres donacions que van arribar en els moments més difícils del confinament, com van ser les aportacions de litres de lleixiu per a la neteja i desinfecció viària i d’instal·lacions, gel hidroalcohòlic i màscares”, ha apuntat l’alcalde, José Morell.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*