Renfe programa la parada de tots els trens de Rodalies i Mitja Distància a l’estació de l’Circuit de Xest durant els Test Days

Un convoy de Renfe a su paso por la estación de San Isidro.

Post també disponible en: Castellano

Renfe ha programat la parada de tots els trens de Rodalies de la línia C3 Vàlencia Nord-Bunyol-Utiel (en ambdós sentits) i trens de Mitja Distància Conca-València, per als Test Days que tindran lloc els dies 19 i 20 de novembre. Diàriament tindran parada 52 trens a l’estació de Circuit Ricardo Tormo i la localitat de Xest.

El circuit Ricardo Tormo acull per quart any consecutiu els Test de Pre-temporada. Després del Gran Premi Motul de 2019 celebrat els passats dies 15, 16 i 17 de novembre, Renfe oferta diàriament més de 20.800 places per a totes les persones que vulguin assistir amb tren als Test Days. El Circuit de la Comunitat Valenciana “Ricardo Tormo” és l’únic dels circuits nacionals que compta amb una connexió directa mitjançant ferrocarril, situant-se aquest a 800 metres de l’estació, i el segon circuit a incorporar el tren com a mitjà de transport a Europa.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció a client de les estacions, a el nombre d’informació de Renfe 912.320.320 ia la pàgina web www.renfe.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*