Torna el Festival Viure de Cinema a Bunyol del 25 d’abril al 30 de maig

Post també disponible en: Castellano

Des del 25 d’abril fins al 30 de maig, se celebrarà a Bunyol el Festival Viure de Cinema 2024, un esdeveniment cultural molt arrelat en la vida cultural de la localitat i que enguany presenta un molt atractiu programa de novetats cinematogràfiques premiades en els festivals de cinema més importants del món. 

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, Tamara Díaz, ha volgut agracer “la col·laboració de Dario Ferrer i el gestor cultural, Ximo Guarro, ja que posant el punt de mira en el Festival de Màlaga, en els Premis Goya i en els Oscar, hem triat les pel·lícules que millor podíem mostrar ací, pensant en el que li pot agradar al públic. Pensem que hem fet una bona elecció, crec que agradarà, que enguany tindrà molt bon acolliment”. 

Respecte a la filmació de part de les escenes de la pel·lícula d’Amenábar a Bunyol, Tamara Díaz ha reconegut “que també ens està donant un gran impuls, estem intentant fer alguna cosa amb ells, si és possible, perquè no quadren molt les dates; però bo, a veure si podem donar eixa sorpresa el dia de la clausura, i és que ara, tindre a una gran productora gravant en el municipi en tot el mes del festival, perquè la veritat, és que atraurà a bastant gent”, tal com ha explicat la responsable de Cultura.

La regidora també ha volgut aprofitar per a “donar les gràcies a les societats musicals per l’aportació de les seues sales de cinema perquè la gent no tinga necessitat de moure’s per a poder veure una bona pel·lícula; a més vull incidir en què el cartell que anuncia el festival d’enguany és l’homenatge als 25 anys de la pel·lícula, guanyadora d’un Oscar, “Tot sobre la meua mare”, de Pedro Almodóvar. Pel que des d’aquest longeu cicle de cinema, en el qual aquest director ha sigut una part molt important, hem volgut recordar aquesta efemèride que va posar al cinema espanyol en les pantalles de tot el món”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*