Tot llest en el cementeri de Camp Arcís per a celebrar el dia de Tots els Sants

Post també disponible en: Castellano

Des de l’alcaldia de Camp Arcís un any més per aquestes dates, la Junta Directiva del Cementeri de la pedania s’ha procedit a realitzar les labors de manteniment i condicionament del camposanto.
Aquesta Junta Directiva del Cementeri de Camp Arcís, està composta per quatre veïns del llogaret i presidida per l’alcalde pedani, i és la que s’encarrega durant tot l’any de dur a terme labors de manteniment en aquestes instal·lacions de manera continuada. 
Aquestes labors s’intensifiquen des de fa diverses setmanes fent treballs de jardineria, neteja i pintura per a deixar el cementeri de Camp Arcís en les millors condicions possibles per al Dia de Tots els Sants, que és el de més afluència de visitants en tot l’any.
En els últims anys s’han realitzat millores en les instal·lacions, com la realitzada en la part davantera del cementeri amb la col·locació de rajoles en el sòl, xapat en parets, porta interior de fusta, construcció d’un arc interior i reparació de la coberta. També s’ha procedit a reparar el sòl dels carrers interiors del recinte, les quals estaven deteriorades pel pas del temps. 
A tot això cal afegir la col·locació de noves plantes als jardins de l’interior i bancs de fusta per a descans dels visitants, així com l’asfaltat del camí que uneix el cementeri amb la població de Camp Arcís.
Dimarts que ve, Dia de Tots els Sants, se celebrarà una missa en el cementeri a les 12.30 hores.
“Comuniquem també que les instal·lacions tindran les seues portes obertes durant aquests dies per a tots els visitants.
Aquestes actuacions s’han dut a terme per a donar el millor servei possible a tots els veïns i visitants que assistiran a la celebració de la festivitat de Tots els Sants en el cementeri local de Camp Arcís”, afigen des del consistori pedani.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*