Trobada Podem Comarques Interior a La Pobla de Vallbona

Post també disponible en: Castellano

Dissabte, 30 d’abril, tindrà lloc la Trobada Intercomarcal de Podem Comarques d’Interior. 

Aquesta estructura organitzativa que agrupa les comarques del Camp de Túria, la Vall Cofrents-Aiora, la Plana d’Utiel-Requena, la Foia de Bunyol, la Regió muntanyenca i el Racó d’Ademús, se celebrarà en el municipi de Sa Pobla  de Vallbona (C/Senyera, 33) i donarà inici a les 11:00h.

L’acte constarà de set taules informatives, en les quals es tractaran les principals problemàtiques comunes als municipis que conformen el territori i com s’està treballant des de Podemos per a solucionar-les. 

S’exposaran les accions dutes a terme des de la Intercomarcal per a millorar la vida de les veïnes i veïns de les citades comarques i la protecció del seu territori.

La temàtica de les taules informatives girarà entorn a Sanitat, Energia, Habitatge, Protecció de territori, Feminismes, Protecció animal i Comunicacions.

En elles es parlarà sobre com afecta l’ampliació del Port de València a les Comarques d’Interior, els projectes de macroplantes fotovoltaiques que amenacen el territori, es donaran a conéixer les Comunitats Energètiques Locals, es tractarà la futura reversió de l’hospital de Manises, la deficient situació de l’Atenció Primària que estem patint, entre molts altres assumptes.

L’esdeveniment comptarà  amb la participació de membres de l’executiva de Podem PV,  entre ells la Coordinadora de Podem, Pilar Lima.

Des del Consell de Coordinació de la Intercomarcal, es mostren il·lusionats per la realització de l’acte, ja que després de la posada en marxa d’aquesta estructura i les limitacions dels dos últims anys, a causa de la pandèmia, ha arribat el moment de tornar als carrers, tindre contacte amb les nostres veïnes de manera presencial i parlar sobre les problemàtiques que a totes ens concerneix i el treball a realitzar per a resoldre-les.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*