Turís anuncia oficialment la suspensió de les seues festes patronals d’agost

Post també disponible en: Castellano

El avançat en la vídeo entrevista mantinguda per tucomarca televisió amb l’alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, aquest dijous passat s’ha comunicat oficialment aquest divendres: Torís no tindrà aquest any festes patronals d’agost.

“El passat 8 de maig fèiem públic un comunicat, amb el consens de les festeres d’agost, pel qual s’informava de l’trasllat de la Cort d’Honor i la Reina de 2020 per a les festes de 2021, el que suposava endarrerir un any les properes convocatòries per a ser festera a Turís”, han informat des del consistori de Turís.

Es tractava d’una decisió de les que mai pensàvem que hauríem de prendre, però a la que ens obligaven les circumstàncies originades per la pandèmia de la COVID-19 davant la incertesa de poder celebrar unes festes amb la normalitat que es mereixen.

En la línia de precaució, cautela i prevenció que hem seguit des dels primers dies de la pandèmia, no hem volgut precipitar la decisió respecte a la suspensió total de festejos, a l’espera de com anava evolucionant la situació sanitària i del que anaven indicant les instàncies administratives superiors.

Però arribat este punt, i tenint en compte el context social i sanitari a hores d’ara, el més recomanable per a garantir la salut de tot el veïnat i de les persones que ens pogueren visitar estos dies és suspendre definitivament les festes d’agost de 2020.

Assistim, sens dubte, a moments històrics que ens estan posant a prova com a societat, amb una situació extraordinària que ens obliga a prendre decisions i a actuar amb responsabilitat personal i col·lectiva.

“Hem d’afrontar els propers mesos com mai pensàvem que ho faríem, però si actuem amb la prevenció i precaució requerida, i els avenços sanitaris així ho permeten, segur que aquest esforç comú ens permet tornar a viure les festes com les coneguem, amb carrers i places al màxim gaudint i vibrant amb les nostres tradicions i, sobretot, amb la germanor i alegria que ens caracteritza”, han finalitzat des del consistori turisano.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*