Turís anuncia unes festes diferents per a enguany i trasllada la Cort d’Honor i la Regina per a les Festes de 2022

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Turís ha emés un comunicat per aclarir com seran les festes d’agost d’enguany

El seu alcalde, Eugeni Fortaña ha indicat que “El passat mes d’abril, i davant l’incertessa de poder viure unes festes d’agost amb la normalitat que haguérem desitjat, amb la celebració de tots els actes que coneguem i que són tan nostres, es va prendre la decisió de traslladar la Cort d’Honor i la Regina per a les Festes de 2022.

Una decisió que va comptar amb el consens de les joves i que suposa endarrerir dos anys les pròximes convocatòries per a ser festera.

No obstant això, l’Ajuntament de Turís està treballant en l’organització de determinats actes festius, sempre atenent a la positiva evolució de la situació sanitària en la Comunitat Valenciana i als possibles condicionaments per part de les administracions d’àmbit superior.

Enguany les festes seran del 5 al 15 d’agost, unes festes diferents, amb actes puntuals sotmesos a les mesures de seguretat i prevenció que ens indiquen en cada moment i que inclouran el control d’aforament. 

Al voltant d’eixos dies esperem tornar a retrobar-nos en eixos actes que pròximament concretarem i que inclouran els tradicionals festejos taurins en plaça portàtil.

Desitgem que el nostre poble continue actuant amb la responsabilitat i civisme que està oferint durant tota la pandèmia, i que és indispensable i que ens permetrà continuar en un futur amb la normalitat que tant enyorem”, finalitza l’alcalde.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*