Turís finalitza el programa Jove OportuniTAT

Post també disponible en: Castellano

La primera edició del programa Jove OportuniTAT (JOOP) de l’IVAJ a Turís, al qual s’ha adherit l’ajuntament de la localitat, ha resultat molt positiva per a la gent jove que ha participat al llarg dels últims mesos fins a principis de desembre.

“Amb esta iniciativa, s’ha oferit una bona oportunitat de formació i orientació per a la joventut que té dubtes cap a quina direcció vol dirigir el seu futur professional”, comenta l’alcalde, Eugenio Fortaña. “Invertir en este tipus d’iniciatives és gratificant perquè ofereixes ferramentes perquè la gent jove agafe interés en lloc de caure en el desànim”.

Les restriccions per la pandèmia sanitària que estem vivint no han impedit que els joopers completen les seues últimes setmanes de formació en línia amb la seua coach.

Al llarg del curs han participat en una gran varietat d’activitats i dinàmiques que han inclòs l’assistència a fòrums d’ocupació Labora, utilitzar la tècnica de canvi de rols per a les entrevistes de treball, relacionar-se amb joopers d’altres poblacions, tallers i xarrades de motivació…

Una activitat que ha suposat una gran oportunitat per als joopers ha sigut la visita a empreses del poble, o gestionades per gent del poble, per a comprovar de primera mà com funcionen i quina tasca desenvolupa cadascuna de les persones que treballen allí. En este punt cal agrair la seua col·laboració a Tallers Vilop i Soifit.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*