Turisme coneix els nous projectes turístics de Riba-roja per a estudiar la futura col·laboració vinculada a la formació, la gastronomia i cultura

Post també disponible en: Castellano

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha visitat el municipi de Riba-roja per conèixer els nous projectes turístics que està impulsant el destí.

La visita s’ha iniciat a l’Ajuntament de la localitat, on s’ha reunit amb l’alcalde, Roberto Raga, juntament amb la resta de l’equip municipal responsable de l’àrea de Turisme. Posteriorment, s’han desplaçat a l’espai que es dedicarà a la nova Aula de Cuina per estudiar possibles projectes futurs vinculats a la formació.

Així mateix, el secretari autonòmic ha visitat el jaciment apícola de l’època ibera situat al cor de la Vall de Porxinos, on l’alcalde li ha traslladat la seua intenció de crear un itinerari de recuperació de la producció de la mel, així com un nou espai per a la interpretació de la zona. Francesc Colomer també ha visitat el jaciment arqueològic de València la Vella.

El secretari autonòmic ha destacat “el treball i esforç municipal que està fent Riba-roja per osar en valor el llegat visigot i iber de la zona, a nivell cultural i gastronòmic”.

Així mateix, ha ressaltat que “convertir els recursos en productes que contribuixen a dinamitzar el municipi, no només és positiu per a la destinació sinó per a la resta de la Comunitat Valenciana”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*