El Circuit celebra la tercera cita del Campionat d’Espanya de Superbike a porta tancada

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la tercera cita del Campionat d’Espanya de Superbike, que reunirà un total d’onze categories en el traçat de Xest i que mantindrà les seves portes tancades a el públic amb motiu de la pandèmia de COVID-19.

L’acció començarà dijous amb tandes per als pilots de SBK Junior, Moto4, Superbike, Supersport i PreMoto3 / Promo3. Divendres també hi haurà entrenaments lliures per a totes les categories i per als pilots de Handy ESBK.

Els pilots amb discapacitat física seran els protagonistes de la primera jornada de carreres. El dia començarà amb els entrenaments cronometrats des de les 9.00 hores i fins a les 12.50 hores. A partir d’aquest moment, començaran les primeres curses de Moto4 a les 13.20 hores, Superbike a les 14.20 hores, Supersport a les 15.20 hores, SBK Junior a les 16.20 hores i Handy ESBK, que tancarà la jornada amb una carrera a sis voltes a partir de les 17.20 hores.

Aquesta és la segona ocasió en la qual els pilots amb discapacitat celebren la seva única cursa anual a les instal·lacions de Xest. L’any passat la graella va congregar a onze pilots procedents de tot Espanya. La victòria va ser per a l’alacantí Luis José Martínez, que va fer valer la seva experiència en la Kawasaki Z Cup.

Diumenge es celebraran, a partir de les 11.00 hores i cada hora, les sortides de la primera cursa dels més joves de PreMoto3 i Promo3 i les segones carreres de el cap de setmana de SBK Junior, Supersport, Superbike, Moto4 i la segona de les PreMoto3 i Promo3.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*