Un concert coral amenitza la segona vesprada de festes de la Verema de Cheste

Post també disponible en: Castellano

El cor de l’Associació Musical La Lira de Cheste va oferir un concert a l’aire lliure dissabte passat, 2 d’octubre, en la plaça de l’Ermita, dins del programa de la XLVIII Festa de la Verema i en el marc de la XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals promoguda per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV); en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura.

“Sempre comptem amb la participació de l’Associació Musical La Lira en els actes festius. Sens dubte la música és una part molt activa de les festes i estic molt agraït de la seua aportació dins del programa que hem preparat”, expressava el regidor de Festes, Raúl Mota.

“Des de la nostra coral agraïm a totes les organitzacions que fan possible el desenvolupament d’aquestes activitats musicals, com l’Ajuntament. Volem destacar la col·laboració de la coral de Turís que sempre ens està ajudant; així com de l’Institut Valencià de Cultura que dóna suport a la vida dels cors”, manifestaven des del cor de l’AM La Lira durant la presentació del concert. “El repertori que oferim hui és el mateix que el de la nostra última actuació; però encara que interpretarem les mateixes cançons, esperem que les senten millorades. A més, hui comptem amb l’acompanyament de tres músics que ens ajudaran a lluir-nos molt més”.

Així, sota la direcció de Marta Mármol, l’agrupació coral va interpretar coneguts temes de grups populars com Queen o The Beatles, mantenint una alta expectació en presentar cada peça amb una divertida introducció, de la mà de diferents components del cor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*