Un dels emblemes del CD Bunyol, Mate, deixa el club després de quatre temporades regnant en el mig camp

Post també disponible en: Castellano

Una de les figures claus del CD Bunyol durant els últims quatre anys, José Mateos, Mate, ha anunciat que deixa l’equip on ha sigut, no sols un dels seus jugadors més emblemàtics, sinó també tot un baluard en el mig camp. “Hui volem donar les gràcies a Mat per aquestes quatre temporades on ha sigut peça clau en els èxits més recents d’aquest club. Has sigut un senyor dins i fora del camp Mat! Aquesta sempre serà tu casa!”, han manifestat des de la junta directiva del CD Bunyol.

Per part seua, el propi jugador en una carta de comiat destinat a socis, directius i companys després d’acabar el seu aquesta com a jugador del CD Bunyol, només ha tingut paraules d’agraïment: “Gràcies una i mil vegades gràcies”, ha destacat el jugador. “Només tinc paraules d’agraïment per a tots i cadascun dels membres que componen el CD Bunyol (president, directiva, cos tècnic, els meus volguts fisios i utilleros, afició, al capdavant bunyolera i als jugadors)”, ha recalcat el mig centre.

“M’acomiade futbolísticament d’aquest gran equip, amb la sensació de tristesa de no haver pogut aconseguir el tan merescut ascens a Tercera Divisió, però deixant un llegat d’il·lusió, coratge i valentia (i sobretot aqueixos ous bunyoleros) que perdurarà durant molts anys sens dubte”.

“Gràcies per aquests magnífics quatre anys, per retornar-me la il·lusió per aquest esport, per gaudir com quan era un xiquet i agafava la seua pilota nova, però sobretot gràcies, gràcies i gràcies per tractar com heu tractat a la meua família, el CD Bunyol sempre serà present en el nostre dia a dia i tindrà un buit en el nostre cor. PD: tira-li ous, ous bunyoleros…”, ha finalitzat el ja ex jugador del CD Bunyol.

Sota aquestes línies, recollim algunes de les millors imatges que ens ha deixat el ja ex jugador del CD Bunyol durant l’última temporada 2022-23.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*