Una Setmana Santa confinada, a través de YouTube, gràcies a el rector de les esglésies de Bunyol i Setaigües

Post també disponible en: Castellano

Enrique Boronat, el rector de les parròquies de Sant Pere Apòstol i de La nostra Senyora dels Dolors, a Bunyol; i de Sant Joan Baptista, en Set Aigües ha creat un canal de YouTube perquè els feligresos rebin les misses en els seus domicilis durant aquests durs dies de confinament.

Com ha explicat el mateix Enrique Boronat a tucomarca.com, “he decidit posar en marxa aquest canal de directes a YouTube, a més de per donar servei a les persones que no poden sortir de casa, perquè és més fàcil així, ja que les persones més grans poden accedir només clicant a l’enllaç “.

“En principi vaig començar per Facebook però per a moltes persones és complicat fer-se un perfil”, ha afegit el rector. “Pel que ara connecto la retransmissió a la megafonia de la parròquia, d’aquesta manera s’escolta perfectament, també tenen l’enllaç a la residència que des d’un Smart TV poden posar-se-als residents”, com ha explicat el rector.

Enrique Boronat a detallat a tucomarca.com que “aquest Diumenge de Rams celebrem cada un dels sacerdots, Alirio, Flaunei i jo, en les diferents parròquies després de les dotze, ja que a aquesta hora estem convocats a cantar el ‘Himne a Bunyol ‘. Després d’aquest acte jo retransmitiré des Siete Aguas. Després ja el dijous Sant ens anem a ajuntar els tres sacerdots en Set Aigües ja que la litúrgia és més difícil viure-la, llavors ens anem a ajuntar cada dia en un lloc. el Divendres Sant el farem a la parròquia de la nostra Senyora dels Dolors, a Las Ventas, i la Vetlla Pasqual, el dissabte Sant a Sant Pere Apòstol “.

Així doncs, aquest Diumenge de Pasqua hi ha missa programa a les dotze del matí des cadascuna de les parròquies, “encara que jo des del canal retransmitiré el que jo celebri, el canal de YouTube estarà transmetent tota la Setmana Santa”, com ha explicat el rector a tucomarca.com.

El canal funciona mitjançant subscripció gratuïta a YouTube, si es vol participar al xat, encara que es pot accedir directament per escoltar les misses que es retransmeten cada dia a les 12 del matí des del següent enllaç:

https://www.youtube.com/channel/UCMcu2JszGTXrcXPexPbZT7g

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*