Una traca aèria posa ritme al cap de setmana festiu a Xest

Post també disponible en: Castellano

Des del passat 2 d’octubre Xest està immers en la celebració d’unes festes de la Verema adaptades a la nova normalitat, evitant aglomeracions de gent i complint amb les mesures sanitàries. “La setmana passada el fort vent ens va obligar a ajornar a hui, dia 9 d’octubre, la traca aèria programada per a obrir estes festes i ens ha servit per a arrancar un cap de setmana ple d’actividades”, declarava abans d’agarrar la metxa de la traca el regidor de Festes, Raúl Mota. 

Amb 200 metres de longitud, la traca es va instal·lar a cinc metres del sòl, recorrent el carrer Xiva, fins a arribar a la plaça Doctor Cajal. “Me agradaria subratllar que tant esta traca com els castells programats per al dia de Sant Lluc, són obra de Reyes Martí, primera dona a disparar una mascletà en la Plaça de l’Ajuntament de Valencia”, destacava Mota.

Reyes Martí és pionera en un sector que tradicionalment ha estat liderat per hòmens. Està al capdavant de l’empresa familiar Pirotècnia Martí, sent la quinta generació d’un negoci que obria les seues portes l’any 1868.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*