Utiel celebra les seues falles del 9 a l’11 d’octubre

Post també disponible en: Castellano

La Falla Porta del Sol i infantil de Sant Ildefons i la Falla Plaza de Sant Joan i infantil de la Olivereta plantaran els seus monuments entre hui i demà

Hui arranca la plantà dels monuments fallers a Utiel. Unes falles atípiques que se celebren en el pont d’octubre, tal com es va acordar en Junta Local Fallera, i en la qual participen la Falla Porta del Sol i infantil de Sant Ildefons i la Falla Plaza de Sant Joan i infantil de la Olivereta.

Programació d’actes

Durant la jornada de hui i la de demà, els artistes fallers i les diferents comissions duran a terme la laboriosa plantà dels seus monuments, majors i infantils.

El dissabte, 9 d’octubre, els carrers d’Utiel començaran el dia amb els seus monuments ja plantats donant principi al programa d’actes de les Falles d’Utiel 2021 amb les activitats organitzades per les comissions falleres.

El diumenge 10 d’octubre, a les 12 hores, se celebrarà la tradicional Ofrena de Flores i Fruits a la Santíssima Verge del Remei, patrona d’Utiel, finalitzant a l’església del Col·legi Santa Ana.

El dilluns 11 d’octubre, les falles a Utiel s’acomiadaran amb la Cremà dels quatre monuments fallers a partir de les 22 hores.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*