Utiel dona la benvinguda a l’estiu amb l’obertura de les piscines del poliesportiu

Post també disponible en: Castellano

Les instal·lacions estaran obertes fins a l’1 de setembre en horari d’11,00 a 20,00 hores.

Informació i bons en taquilles d’accés al Poliesportiu i en Piscina Coberta d’Utiel I Telèfon: 671 04 88 30.

Aquest matí s’iniciava la temporada d’estiu en les Piscines del Poliesportiu Municipal d’Utiel amb accés gratuït. Una jornada de portes obertes per a donar la benvinguda a l’estiu gaudint de les extraordinàries instal·lacions del parc aquàtic d’Utiel.

L’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón i la regidora de Serveis Generals, Rocío López, han visitat les instal·lacions i han supervisat, al costat del personal tècnic, la posada en marxa dels serveis.

Les piscines estaran obertes al públic en horari d’11 a 20 hores de manera ininterrompuda fins al diumenge 1 de setembre.

Parc aquàtic, activitats dirigides i cursos de natació
Els usuaris, a més de gaudir del bany en les diferents piscines amb els tobogans com un dels principals atractius, també comptaran amb la programació de cursos de natació tant per a adults com xiquets per grups de diferents edats i nivells així com diferents tipus d’activitats aquàtiques
Des de hui ja es poden adquirir entrades i bons en la pròpia taquilla d’accés al recinte del poliesportiu. Les persones interessades també es poden inscriure a cursos i activitats en la Piscina Coberta d’Utiel, on a més estaran disponibles els abonaments en diferents modalitats.
Informació completa de cursos, entrades i bons en Piscina Coberta d’Utiel (Telèfon 671 04 88 30) o en les taquilles d’accés al Poliesportiu Municipal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*