Utiel implanta formació específica sobre violència de gènere

Post també disponible en: Castellano

A través de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València s’ha desenvolupat un programa integral dirigit a equips multidisciplinaris del municipi especialitzats en aquesta matèria.

El departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Utiel ha implantat el programa “Més Segures, Més Iguals “dirigit a tots els agents del municipi implicats en matèria de violència de gènere desenvolupat a través de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, a la qual pertany el municipi d’Utiel.
Es tracta d’un programa integral per a la detecció, prevenció i actuació municipal davant la violència de gènere dissenyat per a formar equips multidisciplinaris especialitzats a erradicar la violència de gènere.
El programa ha comptat amb la intervenció de tots els operadors públics que intervenen durant el procés d’assistència a víctimes de violència de gènere: equip d’igualtat, equip social, gabinet psicopedagògic, atenció jurídica, atenció psicològica, forces i cossos de seguretat, centres d’atenció sanitària, centres escolars etc.
Una formació especialitzada que ha incidit en les eines i pautes a seguir per a assegurar una correcta atenció a les víctimes o possibles víctimes de violència de gènere.
L’ajuntament d’Utiel agraeix la total predisposició de tots els agents del municipi implicats en aquest procés formatiu (Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte – OAVD Utiel , Policia Local, serveis socials, sanitaris, teixit associatiu …) per a lluitar de manera coordinada i efectiva contra aquesta xacra social.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*