València Turisme obri el calendari de fires estatals a Navartur amb un renovat catàleg de productes i destinacions turístiques

Post també disponible en: Castellano

El Patronat de Turisme de València obri el calendari anual de fires d’àmbit estatal amb la seva participació, del 22 al 24 de febrer, en la desena quarta edició de la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra, Navartur 2019.

Després del seu pas per Navarra, el Patronat de Turisme participarà a la B-Travel de Barcelona, ​​del 22 al 24 de març; en Sevatur (Irun), del 29 al 31 de març; en Aratur (Saragossa), del 3 al 5 de maig; en Expovaciones de Bilbao, del 10 al 12 de maig, a la Mostra de Villena al setembre, a la Fira de Tots Sants de Cocentaina al novembre i en Intur Valladolid, del 21 al 24 de novembre.

El Patronat de Turisme, a través de la seva marca València Turisme, ofereix des l’expositor de Turisme Comunitat Valenciana els nous productes turístics valencians especialitzats en turisme actiu, gastronomia i cultura, recollits en els renovats catàlegs de productes i destinacions turístiques 2019.

València Turisme representa les comarques valencianes i en Navartur compta amb Gandia i Requena com municipis co-expositors. Entre d’altres sectors representats en aquesta fira, destaca la presència d’organismes oficials de promoció turística, allotjaments, agències de viatge i touroperadors, companyies de transport, de turisme actiu, d’aventura, de cap de setmana, de platja, de turisme urbà, de congressos, d’enoturisme, etc.

València Turisme va per cinquè any consecutiu a Navartur, considerada com una porta oberta a un mercat potencial molt interessant i d’alt poder adquisitiu, com Navarra i el País Basc.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*