València Turisme participa en la primera fira turística virtual italiana

Post també disponible en: Castellano

La VR-Spagna-2020 se celebrarà de l’1 al 3 de desembre, promoguda per Turespaña

València Turisme, marca turística del Patronat Provincial de Turisme de València, participarà des de demà i fins al 3 de desembre en la primera fira turística virtual del mercat italià, la VR-Spagna-2020, com a destinació patrocinadora de l’esdeveniment juntament amb Andalusia i Eivissa.

La VR-Spagna-2020 està promoguda per Turespaña, a través de les seues Oficines de Turisme d’Espanya (OETs) a Roma i Milà. Es tracta d’un projecte innovador en línia, dirigit tant a professionals com a públic general, que reproduirà durant tres dies en internet l’experiència d’un certamen turístic físic. 

Així, els estands estaran gestionats per tècnics de cada destinació, que atendran els visitants d’igual manera que en un esdeveniment presencial d’aquestes característiques, a través de reunions virtuals concertades, videochats i presentacions públiques. D’aquesta manera, se substituirà la gestió presencial per la virtual d’una manera immersiva, des del lloc d’origen de cada participant. 

València Turisme oferirà en el seu espai l’oferta actual d’experiències i productes turístics de la província, així com tot tipus d’informació complementària del territori, juntament amb les propostes singulars de Gandia i Cullera, que participen com coexpositores.

Itàlia és un dels prinicipales mercats internacionals d’interès per a la província de València, per la qual cosa aquesta acció suma rellevància de cara a la reobertura de vols internacionals l’any vinent, en funció de l’evolució de la pandèmia actual. 

A més dels representants de la província de València, també participen en aquesta fira turística virtual les marques Visit València, Visit Benidorm, Patronato Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*