València Turisme participa per primera vegada en el certamen professional IFTM Top Resa de París

Post també disponible en: Castellano

El diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor, ha visitat hui el certamen profesional IFTM Top Resa, que se celebra en el recinte firal París Port de Versailles i en el qual participa la corporació provincial, per primera vegada, mitjançant la seua marca València Turisme.


Jordi Mayor ha mantingut diferents trobades oficials i reunions de treball amb els responsables de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de París i agents del sector, durant tota la jornada. 


Des de dimarts passat i fins demà 8 d’octubre, la fira acull la presentació de novetats d’expositors francesos i també d’uns altres d’àmbit internacional relacionats amb sectors com el dels viatges, esdeveniments, el del turisme i l’oci, entre altres. 


València Turisme disposa d’un espai expositiu en el qual participen les destinacions de Cullera i Gandia, com dues de les principals destinacions del turisme vacacional francès a la província de València. En aquest espai també es troben la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana sota la marca Turisme Comunitat Valenciana, dins de l’estand de Turespaña. 


La participació en aquesta fira complementa les presentacions gastronòmiques realitzades conjuntament amb Visit València el mes de setembre passat i reforça l’aposta de la Diputació de València pel mercat francès, que ja se situa com el tercer en importància tant per a la ciutat de València com per a la província.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*