La Mancomunitat Foia de Bunyol-Xiva organitza una formació a professionals per a conjuminar sinergies i potenciar el turisme a la comarca

Post també disponible en: Castellano

L’objectiu és fomentar la participació d’hostalers, restauració i empreses de transport i activitats perquè oferisquen experiències turístiques ‘combinades’

Les jornades està previst que es desenvolupen el mes d’octubre en diferents sessions, tant en línia com presencials 

La Mancomunitat Foia de Bunyol-Xiva, en el marc del Pla de Governança i Dinamització Turística, ha organitzat unes jornades de formació dirigides a professionals relacionats amb el sector turisme amb l’objectiu de conjuminar sinergies i oferir productes més atractius.
Aquestes jornades, tant en línia com presencials, es desenvoluparan al llarg del mes d’octubre i van especialment dirigides a hostalers, restauració i empreses de transport i de turisme actiu. En aquestes trobades se’ls explicarà com configurar una experiència turística i fomentar, al mateix temps, les experiències ‘combinades’ de manera que aquesta resulte més atractiva per al potencial client/turista.
Les sessions en línia seran tres, amb el mateix contingut, i en diferents dies i horaris per a fomentar la participació del major nombre d’empreses i interessats. La duració estimada és de 90-120 minuts els dies 14 d’octubre (a les 17.00 hores), el 15 d’octubre (a les 10.00 hores) i el 18 d’octubre (a les 19.00 hores).
En el cas de les sessions en línia l’objectiu és explicar com es dissenya una experiència turística atractiva per als consumidors actuals, al mateix temps que se’ls exposarà la possibilitat de dissenyar experiències combinades entre empreses per a aconseguir un producte més complet a través d’alguns exemples de casos d’èxit.
En una segona fase està prevista la realització d’un networking presencial, que es realitzarà el 20 d’octubre en l’Alberg Rural Actio a Alborache. Aquest consistirà en una taula redona amb empreses, que comptarà amb la participació de Virgili Beltrán, director de Actio Birding; Fran Lucha, director de OxyTours; i Miguel Minguet, gerent i propietari de Horta Viva.
La jornada inclou una taula tècnica per a assessorament de temes legals i promocionals. En aquest cas amb la intervenció de Pedro Carrasco, gerent de CV ACTIVA; Rosa Molins, tècnic de Turisme Comunitat Valenciana; i Juan Castro, director i propietari de ‘Viatjar en família’.
Finalment tancarà aquesta jornada una trobada networking dirigit.
La Mancomunitat Foia de Buñol-Chiva està formada pels municipis d’Alborache, Buñol, Cheste, Chiva, Dos Aguas, Godelleta, Macastre, Millares, Siete Aguas, Turís, Yátova i Cortes de Pallás.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*