València Turisme potència el Turisme d’esdeveniments i congressos en la IBTM de Barcelona

Post també disponible en: Castellano

La marca de la Diputació participa per segon any consecutiu en el certamen de Turisme MICE, on coincidix amb Cullera i Gandia, amb l’objectiu de desestacionalitzar i potenciar destins d’interior

La Diputació de València, a través de València Turisme, participa per segon any consecutiu, des d’este dimarts i fins a l’1 de desembre, en la Fira Internacional de Turisme MICE (Meetings, Incentives, Congres & Events) IBTM de Barcelona, per a promocionar les possibilitats que oferix la província per a acollir la celebració de tota mena d’esdeveniments del sector.

La marca provincial forma part de l’espai expositiu de la Comunitat Valenciana, en el qual també es troben Cullera, Gandia i Visit València, com a destins representatius i membres de Spain Oficina de congressos de la província de València; Castelló, Alacant i Benidorm; i empresaris de tota la regió.

Segons el diputat de Turisme, Jordi Mayor, València Turisme afronta esta edició amb l’objectiu de donar a conéixer els nombrosos i singulars espais de gestió municipal de la província susceptibles de ser utilitzats com a seus per a esdeveniments i congressos, tant per a l’activitat privada com pública”.

“Al mateix temps, estem consolidant l’aposta pel Turisme MICE com una oportunitat per a desestacionalitzar el turisme en els destins de costa i potenciar els destins d’interior amb espais i localitzacions singulars”. Mayor ha visitat este dimarts el certamen juntament amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cullera, Débora Marí; i el director de València Turisme, Xavi Pascual.

Espais singulars

“València compta amb espais singulars que, per la seua història i arquitectura, componen una oferta única per a personalitzar el desenvolupament del turisme MICE a la nostra província, com poden ser el Castell d’Alaquás; el Palau dels Comtes de Cervellón, a Anna; el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, a Alfauir; el Castell de Xàtiva o la Plaça de Bous de Bocairent, entre altres llocs que donen exclusivitat a la nostra oferta”, ha assenyalat el diputat.

València Turisme mantindrà trobades durant tots els dies de fira amb agents especialitzats, consultores i departaments d’empreses encarregats de gestionar els esdeveniments per als seus treballadors i clients, així com amb agències de viatges especialitzades en el sector MICE, especialistes en esdeveniments musicals i esportius, i localitzadors d’espais singulars per a la celebració d’esdeveniments.

Els tècnics de Turisme de la Diputació de València presentaran als visitants del certamen el Catàleg de Turisme MICE editat per a professionals del sector, una eina de consulta amb les especialitats de les empreses incloses i tipologies de clients, distribuïts per àmbits turístics (turisme actiu, cultural i gastronòmic). També oferiran el Catàleg de Producte Turístic, que reunix més de 100 experiències turístiques per a gaudir en la província de València amb les quals complementar els esdeveniments, conferències o congressos que puguen celebrar-se en els seus pobles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*