València Turisme promociona l’oferta turística de la província en la B-Travel de Barcelona

Post també disponible en: Castellano

La marca turística de la Diputació de València participa en el certamen nacional durant el cap de setmana, amb Requena, Tavernes, Sagunt, Cullera, Gandia, Alboraia i Tierra Bobal com a coexpositors

València Turisme promociona l’oferta turística de la província des d’este divendres i fins diumenge que ve en la nova edició de la Fira B-Travel de Barcelona, juntament amb Requena, Tavernes de la Valldigna, Sagunt, Cullera, Gandia, Alboraia i Tierra Bobal, que acudixen com a coexpositors de la marca de la Diputació de València en l’estand de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat este divendres l’espai expositiu de València Turisme, acompanyat pel director de la marca turística, Xavi Pascual, i els representants dels municipis coexpositors. B-Travel 2022 se celebra anualment en el Recinte de Montjuïc i està dirigida tant a professionals del sector com a públic en general.

El certamen nacional congrega a més de 200 expositors en 6.000 metres quadrats, entre organismes oficials, empreses d’allotjament, agències de viatge i majoristes; companyies de transport; ofertes de turisme cultural, gastronòmic, enoturisme, turisme actiu, esportiu, industrial i turisme sostenible; formació i serveis turístics; nàutica; càmping i caravaning; turisme LGTB; companyies de creuers; i la tecnologia actual al servei del turisme, entre altres sectors.

Afluència de turistes catalans

El mercat català és el quart emissor nacional per a la Comunitat Valenciana i representa el 5% del total de viatges d’espanyols realitzats a la regió, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Cada any, la Comunitat Valenciana registra prop d’un milió de viatges de turistes catalans, dels quals un 31,3% es realitzen en cap de setmana, mentre que el 93,4% es duen a terme sense paquet turístic.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*