Vanité Centro de Estética, a Xiva, aconsegueix el Wedding Awards de Bodas.net per segon any consecutiu

Post també disponible en: Castellano

Vanité – Rincón de Retocs a Chiva aconsegueix el Wedding Awards de Bodas.net, en la categoria de Bellesa i Salut per segon any consecutiu per la seua trajectòria i la seua gran labor professional en les noces després d’un difícil any per al sector.

Vanité és un centre d’estètica de referència a la comarca de la Foia de Buñol-Chiva, on s’ofereixen diversos tractaments d’estètica integral de màxima qualitat, no sols per a noces si no per a qualsevol persona que vulga sotmetre’s a tractaments de bellesa professionals amb les tecnologies més modernes i amb excel·lents resultats, la qual cosa avala que per segon any consecutiu troba rebut aquest prestigiós guardó.

Bodas.net celebra la 8a edició dels prestigiosos premis Wedding Awards, en els quals participen les més de 48.000 empreses registrades en el portal.En aquesta edició, de manera excepcional, es reconeix als millors professionals tant de 2019, última temporada nupcial celebrada amb normalitat, com de 2020, en la qual han tingut que reagendar i donar servei a les parelles en condicions extraordinàries. 
Els Wedding Awards són els únics premis del sector atorgats sobre la base de les opinions de les parelles que han contret matrimoni i ací precisament resideix el seu valor.Vanité – Rincón de Retocs, de la categoria de Bellesa i Salut, ha obtingut el Wedding Awards 2021 que ho reconeix com un dels professionals més recomanats per les parelles de Bodas.net. 
El llistat complet de premiats per a les diferents categories pot consultar-se en bodas.net/wedding-awards. 

Vanité – Rincón de Retocs, referent professional de les noces de Chiva, ha obtingut el premi Wedding Awards 2021 dins de la categoria de Bellesa i Salut. Un gran reconeixement tant a la seua trajectòria com a la bona faena realitzada en les noces celebrades que l’acredita com un dels millors proveïdors de noces del país. Vanité – Rincón de Retocs, compta amb un total de 37 opinions dins del seu aparador en Bodas.net i la nota mitjana que li han donat les parelles que han organitzat les seues noces amb ells és de 5.0 sobre 5.0. 
Bodas.net, portal referent del grup The Knot Worldwide, líder mundial en el sector de les noces, acaba de celebrar una nova edició dels seus reconeguts premis Wedding Awards i ha donat a conéixer el nom dels professionals i les empreses que en 2021 s’han alçat amb el Wedding Award. Encara que fa ja huit anys que la principal web de noces del país va començar a atorgar aquests premis, enguany estem davant una edició molt especial a causa de les circumstàncies excepcionals en les quals la pandèmia ha col·locat a tot el sector nupcial. Per aquest motiu, a l’objectiu de cada any de reconéixer l’excel·lència en el servei oferit per les empreses del sector nupcial del nostre país se li ha sumat també el de destacar el treball dels professionals que han sabut gestionar la reorganització de les noces amb les parelles de manera eficient així com al treball dels pocs afortunats que han pogut dur a terme la celebració de “noces Covid”, sota mesures especials que les han fetes especialment laborioses. 
L’edició del 2020, ja va voler reconéixer als milers de professionals per demostrar el seu amor per les noces i el treball ben fet més enllà de la celebració: bregar amb canvis d’agenda, fer costat a les parelles, fer front a mesos buits sense celebracions i gestionar equips en moments de crisis, i en 2021, i encara a l’espera que la temporada de noces puga arrancar, se’ls vol continuar premiant pel seu gran esforç i treball dins del sector. 
Enguany, aquests premis estan basats en les més de 7 milions d’opinions de parelles amb les quals compta la web. Una important xifra que està en continu augment i que fa que els professionals premiats se senten molt orgullosos i mantinguen intacta la motivació per poder mantindre el seu guardó edició rere edició, especialment enguany, que més que mai necessiten mostrar la gran qualitat del treball que realitzen. La novetat en aquest aspecte és que, de manera excepcional, durant la situació de pandèmia en la qual no s’estan podent realitzar noces amb normalitat, les parelles poden opinar sobre la gestió dels seus proveïdors en el que a flexibilitat, atenció, replanificació i ajornament de la celebració es refereix. 
Els Wedding Awards 2021 s’han donat a prop d’un 5% de les empreses que han obtingut el major nombre d’opinions i les millors qualificacions de cada categoria entre més de 48.000 empreses, tenint també en consideració la qualitat i professionalitat del servei que ofereixen. Per això, el paper més important el tenen les parelles que, amb les seues opinions i després d’haver gaudit dels serveis dels professionals en les seues noces, defineixen qui seran els guanyadors. Precisament per aquest motiu, aquest guardó s’ha convertit en un referent en el sector i en un segell de garantia per a les parelles que, any rere any, organitzen les seues noces. De manera excepcional i com a suport al sector, enguany s’han tornat a tindre en compte tant les opinions de 2019 ja que va ser l’última temporada celebrada amb normalitat per a les noces, com les noves de 2020, que recullen tant “noces covid” com a opinions per bona gestió durant la crisi. Aquestes opinions són també molt valorades per les parelles perquè els ajuden a conéixer millor als professionals en qualsevol mena de situació. 
“Proclamar els Wedding Awards enguany ha sigut molt difícil perquè totes les empreses del sector es mereixen el major dels nostres aplaudiments per la forma en la qual estan fent front a aquesta situació. Ens consta, a més, per les converses que tenim amb les milers de parelles, que estan sent empàtics i flexibles el que demostra una vegada més que els mou un autèntic amor pel seu treball. Per això, des de Bodas.net sentim que aquesta edició especial dels nostres premis és necessària perquè és la nostra manera de dir que les noces no han tingut un any en blanc si parlem d’esforç. Els professionals han treballat més que mai en la reorganització, en els plans A, B i C de les parelles, a implementar noces de manera segura, a reinventar-se. Per tot això, aquests premis han de servir perquè el sector seguisca actiu i per a ajudar a les parelles que hui, més que mai, es troben buscant professionals per a les seues noces i necessiten que els generen la màxima confiança abans de contractar-los per al seu gran dia” comenta Nina Pérez, CEO de Bodas.net. 
Els premis Wedding Awards compten amb les següents 19 categories: Banquet, Servei d’àpats, Fotografia, Vídeo, Música, Cotxe de noces, Transport, Invitacions de noces, Detalls de noces, Flores i decoració, Animació, Organització, Pastís nupcial, Núvia i complements, Nuvi i complements, Bellesa i salut, Joieria, Lluna de mel i Altres, i pot consultar-se el llistat de guanyadors complet ací: http://www.bodas.net/wedding-awards.

Per a més informació: 

Vanité Centro de Estética. Calle del Ejército Español, 4, Chiva

Telf.: 630 152 923 vanitecentrodeestetica.es@gmail.com 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*