Vídeo: Conclou la primera fase de les obres la CV-336 al seu pas per l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

La primera fase de les obres de millora de la circulació per als vianants i de la seguretat viària de la carretera CV-336 ha conclòs. Els treballs s’han realitzat des d’el mes de maig passat en la carretera que connecta els municipis de San Antonio de Benagéber i Riba-roja de Túria, i discorre dins del terme de l’Eliana.

Les obres, en les quals la Diputació de València ha invertit un total de 228.000 euros, han consistit en l’ampliació i millora de l’estat i accessibilitat de les voreres, actuacions en la calçada i millora de la senyalització i de les parades de la línia 146 de MetroBus.

Per part seua, l’Ajuntament de l’Eliana ha invertit 37.000 euros de fons municipals en l’enllumenat del tram entre les rotondes del col·legi Helios i la de la urbanització Entrepins, amb l’objectiu de pacificar el trànsit i millorar la seguretat dels vianants. 

La Diputació licitarà conjuntament les fases 2 i 3 del projecte, que van des de la rotonda d’Entrepins fins a la del Barranc de Lluquet i des de la rotonda del Helios fins a l’entrada de San Antonio de Benagéber, respectivament i que s’executaran en aquest any 2020. Entre les actuacions pendents de desenvolupar destaca la futura rotonda del carrer Ramón Navarrete, una demanda de les associacions de veïns que millorarà la circulació en la intersecció.

L’alcalde, Salva Torrent, ha valorat positivament l’execució d’aquesta primera fase en una carretera que recorre una zona residencial i altament transitada, i que “millora la qualitat de vida i la seguretat dels veïns i veïns de la zona”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*