Vídeo: Godelleta organitza una fira entorn del seu tresor, el moscatell

Post també disponible en: Castellano

El secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, Roger Llanes, al costat de l’alcalde de la població, Rafael Fora, i la resta de la corporació municipal han sigut els encarregats d’inaugurar la I Fira del Moscatell que la localitat acull aquest cap de setmana amb el lema “Godelleta és Moscatell”. En l’esdeveniment va ser present també el cap de zona del grup Cajamar, Vicente Raga, grup patrocinador d’aquesta fira, al costat de la D.O. València, València Turisme i la Conselleria d’Agricultura, així com altres regidors, alcaldes i càrrecs orgànics convidats com l’alcaldessa d’Alboraig, Paqui Collado, o la Secretària Comarcal del PSPV-PSOE, Elena Pérez.

El celler Sant Pere Apóstol té a més un gran protagonisme durant tot el cap de setmana amb la presentació dels seus nous productes, tots ells derivats del moscatell, el seu or líquid, com el denomina Miguel Juan Cervera, el president d’aquesta entitat.

Durant tot el cap de setmana es pot gaudir en aquesta fira d’un complet programa d’activitats lúdiques i culturals, a més de la seua gastronomia i artesania.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*