Vídeo: L’Eliana destinarà l’any que ve 5 milions d’euros a inversions

Post també disponible en: Castellano

Fins a 5 milions d’euros invertirà l’any vinent l’Ajuntament de l’Eliana després de l’aprovació dels pressupostos 2021. Amb els comptes més elevats de la història del municipi, que s’incrementen 1,63 milions d’euros respecte a 2020, les despeses i els ingressos es presenten, per primera, equilibrats. 

Del total d’inversions, 4,2 milions d’euros provindran de fons propis de la tresoreria i 800.000 euros del pla d’inversions de la Diputació de València. Un milió d’euros es destinarà al reasfaltat d’un terç del municipi i se centrarà, bàsicament, en àrees residencials i la mateixa suma estarà consignada a la reparació i millora de voreres carrers residencials. 462.000 euros s’invertiran en l’actualització de l’antiga xarxa hídrica i 400.000 euros en el tancament de la pista de patinatge, la renovació de la gespa del camp de futbol 11 i el canvi de la graderia en el Poliesportiu municipal. A més, el consistori invertirà altres 400.000 euros en la zona dels Cassets per a renovar les voreres i el proveïment d’aigua i 340.000 euros per a l’ampliació de la Casa de la Música, una demanda de la Unió Musical de l’Eliana.

Independentment d’aqueixos 5 milions d’euros, l’any vinent 2021 l’Ajuntament abordarà l’inici d’altres obres fonamentals per al municipi com la finalització del polígon industrial, l’ampliació del CEIP El Garbí amb 5,5 milions d’euros dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i un altre milió d’euros més per a l’ampliació de la Biblioteca que enguany celebrarà la seua 50 aniversari.

Tal com ha explicat l’alcalde Salva Torrent, totes les partides del pressupost són susceptibles de ser augmentades gràcies als 20 milions d’euros de romanent dels quals actualment disposa l’Ajuntament i que es poden utilitzar en cas que fóra necessari. “Gràcies a la bona gestió econòmica dels últims anys, la reconstrucció de la localitat serà més senzilla i realitzarem la major inversió pública per a fer costat a tots els sectors, afrontat els reptes que ens presente 2021”, ha asseverat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*