Vilamarxant i la Mancomunitat Camp de Túria es reuneixen per a millorar les vies de comunicació en benefici de les empreses i demandants d’ocupació

El éxito del nuevo portal municipal “Vilamarxat t’Ocupa” hace necesario nuevos acuerdos para agilizar el proceso
El éxito del nuevo portal municipal “Vilamarxat t’Ocupa” hace necesario nuevos acuerdos para agilizar el proceso

Post també disponible en: Castellano

El éxito del nuevo portal municipal “Vilamarxat t’Ocupa” hace necesario nuevos acuerdos para agilizar el proceso
L’èxit del nou portal municipal “Vilamarxat t’Ocupa” fa necessari nous acords per a agilitar el procés

Víctor Sanchis i Xavier Jorge, regidors de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Vilamarxant, van mantindre una reunió de treball amb la Mancomunitat Camp de Túria, representada per Amparo Vidal, Carmen Ruiz i Chelo Herráez, per a millorar els canals de comunicació en benefici dels demandants d’ocupació i de les empreses ofertants de treball.

L’objectiu final s’emmarca dins d’un projecte innovador d’automatització i gestió d’ofertes i demandes que l’Ajuntament de Vilamarxant està elaborant per a ajudar els ciutadans a trobar treball d’una forma ràpida i a les empreses a localitzar els millors perfils per a exercir la seua activitat.

Per a això, es definirà i crearà una landing d’ocupació municipal per a Vilamarxant dins de ‘Gestionándote’ de la Mancomunitat. D’esta forma, les empreses i els sol·licitants d’ocupació registraran les seues ofertes i sol·licituds des d’una pàgina municipal en la base de dades de la Mancomunitat.

L’èxit del portal “Vilamarxant t’Ocupa” ha provocat que s’implemente un nou protocol de comunicació entre la Mancomunitat i el Consistori per a gestionar la gran quantitat de currículums que arriben.

Per a dur a terme estos treballs es plasmarà un pla d’unificació de les Bases de dades de la Mancomunitat i l’Ajuntament per a ser precisos en la selecció de demandants d’ocupació per a les ofertes que arriben. 

Finalment, caldrà que el personal municipal accedisca a les ofertes i demandes de treball de la Mancomunitat i, per este motiu, s’està treballant en la signatura dels acords de cessió de competències i drets sobre les dades.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*