Vilamarxant prohibeix el bany en el riu davant les reiterades faltes dels banyistes

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant ha prohibit el bany i el pícnic a les platges fluvials del riu Túria en tot el seu terme municipal davant les reiterades faltes dels visitants que impedeixen respectar les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.

La Corporació municipal ha realitzat una important labor de conscienciació per a evitar les conductes poc cíviques en les zones de bany del riu Túria. No obstant això, gran part dels banyistes han desobeït totes les recomanacions de les autoritats posant en perill la salut dels visitants.

Des de l’Ajuntament del municipi del Camp de Túria s’ha fet un gran esforç de control amb presència assídua de la policia local, que ha multat a moltes persones que han infringit les normes durant els últims dies. 

Malgrat tot, els visitants no han fet casa de les recomanacions i, fins i tot, han trencat cadenes, envaït llocs protegits i provocat grans desperfectes en les zones de bany de Vilamarxant.

Davant esta situació, l’Ajuntament de Vilamarxant ha decidit prohibir el bany i el pícnic i intensificar el control en accessos i aparcaments, sancionant a tots aquells vehicles que estacionen en llocs prohibits o no habilitats per a tal ús amb multes que oscil·len entre els 60 i 600 euros.

Finalment, s’ha sol·licitat ajuda a la Delegació de Govern i a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per a ampliar la vigilància de les diferents zones.

La Corporación municipal ha realizado una importante labor de concienciación para evitar las conductas incívicas en las zonas de baño del río Turia. Sin embargo, gran parte de los bañistas han desobedecido todas las recomendaciones de las autoridades poniendo en peligro la salud de los visitantes.

Desde el Ayuntamiento del municipio del Camp de Túria se ha hecho un gran esfuerzo de control con presencia asidua de la policía local, que ha multado a muchas personas que han infringido las normas durante los últimos días. 

Pese a todo, los visitantes han hecho oídos sordos de las recomendaciones e, incluso, han roto cadenas, invadido lugares protegidos y provocado grandes desperfectos en las zonas de baño de Vilamarxant.

Ante esta situación, el Ayuntamiento de Vilamarxant ha decidido prohibir el baño y el picnic e intensificar el control en accesos y aparcamientos, sancionando a todos aquellos vehículos que estacionen en lugares prohibidos o no habilitados para tal uso con multas que oscilan entre los 60 y 600 euros.

Por último, se ha solicitado ayuda a la Delegación de Gobierno y a la Agencia Valenciana de Seguridad y Respuesta a las Emergencias para ampliar la vigilancia de las diferentes zonas.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*