Vuit empreses d’Utiel reben el distintiu SICTED de qualitat turística

Esta mañana a las 12.30 horas se ha celebrado el acto de entrega de premios en la Casa de Cultura de Utiel.
Esta mañana a las 12.30 horas se ha celebrado el acto de entrega de premios en la Casa de Cultura de Utiel.

Post també disponible en: Castellano

Esta mañana a las 12.30 horas se ha celebrado el acto de entrega de premios en la Casa de Cultura de Utiel.
Aquest matí a les 12.30 hores s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis a la Casa de Cultura d’Utiel.

Un total de 8 empreses d’Utiel han estat acreditades aquest any amb el distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació), per superar l’avaluació de millora de la qualitat de la destinació turística “Compromís de Qualitat Turística”, que acredita i reconeix el esforç realitzat per les empreses participants.

Aquest matí a la Casa de Cultura d’Utiel, la Reina de la Fira i Festes d’Utiel, Alba Murgui Romero, l’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure i el regidor de Turisme, Fernando Arenas s’han lliurat els diplomes acreditatius d’aquesta distinció turística que renoven 6 de les 8 empreses distingides pertanyents a diferents sectors com el vitivinícola, hostaler, gastronòmic o tèxtil entre d’altres.

Com a noves incorporacions del distintiu SICTED a Utiel, se sumen la botiga especialitzada en esports de muntanya “Tangos a la Roca” i “Bar La Taverna”

Per la seva banda, renoven enguany el distintiu Cellers Utielanas, Carnisseria Isidora, Enoteca Pepe Blasco, Hotel Restaurant el Tollo, Merceria Oleana i l’Oficina de Turisme d’Utiel.

Actualment Utiel compta amb 15 empreses de diferents sectors amb el segell “Compromís de Qualitat Turística”. El regidor de turisme, Fernando Arenas, ha agraït a totes l’esforç que estan fent per enfortir una imatge final de la destinació turística del municipi i ha animat el teixit empresarial a sumar-se a aquest projecte gratuït de promoció de la qualitat turística.

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET) i impulsat a la Comunitat Valenciana per Turisme Comunitat Valenciana amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

El distintiu és el suport que acredita el compliment dels requisits establerts en la metodologia SICTED i reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix a l’empresa enfront de la competència.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*