Xest acull per segona vegada la campanya “Cap Joguet sense xiquet”

Cheste acoge por segunda vez la campaña “Ningún Juguete sin niñ@”
Cheste acoge por segunda vez la campaña “Ningún Juguete sin niñ@”

Post també disponible en: Castellano

Cheste acoge por segunda vez la campaña “Ningún Juguete sin niñ@”
Xest acull per segona vegada la campanya “Cap Joguet sense xiquet”

Davant l’èxit de l’edició anterior, Xest tornarà a acollir la segona edició de la campanya “Cap joguet sense xiquet”, que s’organitza des de l’Associació Provivienda i Plataforma d’Afectats per la Hipoteques (PAH) de la Foia de Bunyol – Chiva , amb la col·laboració de l’Ajuntament i els centres educatius de la localitat.

Com l’any passat, cada alumne i alumna que vulgui participar en aquesta campanya lliurarà en el seu centre educatiu un o diversos joguines acompanyats d’una carta o dibuix que realitzaran explicant la història de la joguina i el sentit que per a ell o ella té participar en aquest programa .

“Es tracta d’una iniciativa solidària amb la qual cada nen o nena que dóna una joguina es posa en contacte amb el nen o nena que el rep i es crea una relació molt emotiva i especial entre les dues parts”, assenyala la regidora de Serveis Socials , Mª Ángeles Llorente. “Donada l’excel·lent valoració per part dels centres escolars i de la PAH, anem a col·laborar de nou amb aquesta activitat carregada d’humanitat i tendresa”.

Les joguets es recolliran en els centres educatius en el mes de novembre i podran ser nous o usats, sempre que aquests estiguin en bon estat. Els donants han de lliurar-los en els centres sense embolcall per així facilitar la seva classificació i repartiment posterior. El dia 30 de novembre es farà el lliurament de joguines en els mateixos centres educatius.

“La col·laboració entre la regidoria de Serveis Socials i la PAH Foia de Bunyol Xiva és contínua i plena de contingut i valoro d’una forma molt especial la feina essencial que realitzen els membres d’aquesta plataforma en àmbits tan importants com la conscienciació ciutadana o l’elaboració i gestió de propostes “, afegeix Llorente. “Es tracta d’un treball desinteressat que reverteix en tota la ciutadania, ja que contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones és un bé comú que facilita la convivència i ens fa millors.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*