Xest arregla els desnivells del camí de l’Almela i dels Mojiletes per a assegurar el passe a les parcel·les agrícoles

Post també disponible en: Castellano

Durant l’última setmana la regidoria d’Agricultura ha adequat dos camins rurals del terme de Cheste que es trobaven en mal estat a causa dels temporals.
D’una banda, la brigada ha reparat el desnivell causat per les pluges en el camí de l’Almela, reforçant la seua base amb formigó per a assegurar la circulació de vehicles, ja que aquest pas comunica amb parcel·les agrícoles.
D’altra banda, s’han invertit al voltant de 1.500 euros de fons municipals en una intervenció similar en el camí dels *Mojiletes, que també s’havia desfonat per la pluja, per a poder garantir la connexió amb els habitatges disseminats i els camps de taronges dels voltants.
“S’han fet aquestes reparacions d’urgència perquè estant en plena campanya de la taronja els vehicles agrícoles i la maquinària tenien moltes dificultats per a entrar i eixir de les seues parcel·les, ja que les pluges i la circulació havien desfonat aquests passos, amb desnivells difícilment superables, per la qual cosa ha sigut necessari la formigonada en les seues bases per a mantindre’ls estables”, ha declarat el regidor d’Agricultura, Francisco Llorens.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*