Xest celebra la seua I Fira de Medi Ambient aquest cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

El Parc de la Lomiquia albergarà la I Fira de Medi Ambient de Xest els pròxims dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig.

La fira, organitzada des de la regidoria de Medi Ambient, comptarà amb llocs informatius, rutes guiades d’interpretació del parc, actuacions de música en directe, exhibicions de grimpa, tallers, activitats d’orientació i venda de productes ecològics. A més, inclourà l’exposició de plantes del Congrés Internacional de Cactus i Suculentes. 

Amb motiu dels preparatius de la fira, el Parc de la Lomiquia estarà tancat al públic el dijous 29 d’abril i durant el matí del divendres, dia 30, per a obrir les seues portes a les 16 hores, amb la primera activitat programada: una sessió d’orientació. A les 18 hores tindrà lloc l’actuació en directe de l’agrupació Jazz&Blues Try-o, que es repetirà a les 19 hores aqueix mateix dia. El trio musical continuarà amenitzant les jornades del cap de setmana amb quatre actuacions el dissabte i dos el diumenge al matí. El divendres també hi haurà una exhibició de grimpa a les 18.45, que es repetirà el dissabte a les 18.00 i el diumenge a les 12.00.

Tant el dissabte com el diumenge es realitzaran rutes guiades a càrrec dels tècnics i les tècniques municipals de l’àrea de Medi Ambient, que donaran a conéixer la vegetació del parc i la flora i fauna autòctones. A més, el dissabte es realitzaran tallers i se celebrarà el lliurament de premis de l’I Certamen Fotogràfic Cheste Verd. 

L’entrada a la fira és gratuïta i estarà subjecta a un aforament limitat, seguint un protocol de seguretat per a evitar aglomeracions. Durant tot el cap de setmana, en les franges horàries en les quals no estiga oberta la fira, el parc romandrà tancat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*