Xest celebrarà el Dia de les Mascotes

Cartel del evento.
Cartel del evento.

Post també disponible en: Castellano

Cartel del evento.
Cartell de l’esdeveniment.

El parc de la Lomiquia acollirà, el proper diumenge 24 de febrer, la celebració del Dia de les Mascotes, una activitat programada amb la finalitat de conscienciar les famílies sobre la cura de les mascotes i promoure l’adopció.

“L’objectiu és que nens i nenes gaudeixin d’un dia en família i amb la companyia de les seves mascotes, tot en un entorn agradable i natural, a l’aire lliure, com és el Parc de la Lomiquia”, explica la regidora Carmen Prim. “Hem programat activitats per conscienciar sobre el respecte cap als animals, la seva cura i el no abandonament, la recollida d’excrements de les nostres mascotes i l’adopció responsable”.

L’esdeveniment comptarà amb la col·laboració de la Fundació Jadoul Mes que Gossos, que realitzarà una desfilada de gossos en adopció i oferirà tallers, charas i pinta-cares; a més hi haurà inflables i llits elàstics. “Un altre dels atractius de la jornada serà la celebració d’una desfilada de mascotes, amb premis per als animals de companyia dels nens i nenes que participin”, apunta la regidora.

El Dia de les Mascotes arrencarà a les 11 hores, amb la posada en marxa dels tallers, els inflables i els llits elàstics. A les 12 hores es realitzaran les desfilades i el programa de d’activitats conclourà a les 12:30 hores, amb l’exhibició de cans especialitzats en la recerca de persones.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*