Xest comença el compte enrere per a les Festes de juliol 2019

Cheste comienza la cuenta atrás para las Fiestas de Julio 2019.
Cheste comienza la cuenta atrás para las Fiestas de Julio 2019.

Post també disponible en: Castellano

Cheste comienza la cuenta atrás para las Fiestas de Julio 2019.
Xest comença el compte enrere per a les Festes de juliol 2019.

Molt aviat es celebraran les esperades Festes de Juliol a Xest i, per l’ocasió, l’Ajuntament ha preparat un programa que compta amb activitats de joventut, esport, música i actes festius. Les festes, que es desenvoluparan durant tot el mes de juliol, també compten amb actes taurins, organitzats per la Penya Taurina de Xest.

Un campionat de Rubik donarà el tret de sortida al programa. Es tracta d’una competició que se celebrarà al llarg del cap de setmana del 6 i 7 de juliol, en horari de 8:30 a 20 hores al pavelló esportiu municipal. Tota la informació sobre el campionat i les inscripcions es poden consultar al web de l’Associació de Rubik de Xest (asociaciónrubik.es / c / Cheste2019). El divendres 12 de juliol a les 17 hores continuaran els actes esportius amb la celebració del Gran Premi de Ciclisme; la sortida i punt de trobada es situarà al costat a les dependències de la Policia Local de Xest. Aquesta mateixa nit, a les 21:30 hores, chestanos i chestanas estan convidats a participar en la ja tradicional “Sopar contra el càncer”, organitzada per la Junta Local de l’AECC de Xest, al carrer Laurel.

El dissabte 13 de juliol, a les 10 hores, se celebrarà la tercera edició de la cursa Holly Run, inspirada en la festivitat índia ‘Holi’ que celebra l’arribada de la primavera. La regidoria de Festes convida a tota la població a participar i a realitzar el trajecte d’aquesta peculiar marxa plena de color que començarà a l’Antic Escorxador.

El dijous 18 de juliol tindrà lloc la desfilada de disfresses infantils amb un recorregut que s’iniciarà a la plaça Doctor Cajal i finalitzarà a la plaça II República. L’esdeveniment comptarà amb animació i regals per a tots els nens i nenes que hi participin.

Les festes continuaran el divendres 19 de juliol a les 22 hores amb la primera de les sopars amb espectacle d’aquestes Festes de Juliol 2019. En aquesta ocasió, es representarà l’espectacle “We love Queen”, un xou musical que ret homenatge i tribut a la banda Queen. La Falla Indústria i Comerç proporcionarà la sagnia que s’oferirà als i les assistents al sopar, a la plaça de la II República.

El dissabte 20 de Juliol al as 22 hores, chestanos i chestanas podran repetir la sessió de sopar a la fresca, aquest cop amenitzada per l’espectacle “Abba live TV”, que proposa al públic submergir-se en un programa de televisió en directe dedicat a la vida i obra de la banda de música ABBA. En aquesta segona sopar amb espectacle la sagnia anirà a càrrec de la Falla Barri de l’Alegria. La segona setmana de festes es tancarà amb una partida de pilota valenciana, el diumenge 21 de juliol, a les 12 hores, al Frontó Baró de Xest.

Del 23 al 28 de juliol, les festes continuaran amb la Setmana de Bous, a càrrec de la Penya Taurina de Xest. Durant aquesta setmana es succeiran diverses activitats d’àmbit taurí per a totes les edats: animacions infantils amb carretons, bou embolat, vaquetes a la plaça i bou de corda. A més, el 27 de juliol, dissabte, se celebrarà la festa dels dinars i de l’escuma.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*