Xest dóna la benvinguda al Nadal decorant la població

Post també disponible en: Castellano

Tres floristeries seran les encarregades de decorar Xest amb motiu de les festes nadalenques. “En enguany tan complicat per als xicotets comerços, hem decidit proposar a les floristeries locals Pètals, Andròmeda i Quatre Estacions que decoren distints punts del municipio”, ha explicat el regidor de Festes, Raúl Mota. “Soles una d’estes tres floristeries té establiment físic a Cheste, però les propietàries de les tres són del nostre poble”.

Així, segons ha explicat el regidor, ornamentaran les places Doctor Cajal, de l’Església, del Castillo i Constitució, així com el mercat municipal. “Sense dubte, este Nadal serà diferent, ja que està marcada per la situació de pandèmia, però des de la regidoria de Festes pretenem que, almenys, es palpe l’ambient nadalenc i que podem celebrar estes festes complint amb les recomanacions sanitarias”, ha apuntat Mota.

En esta línia, des de la regidoria de Festes també s’ha fet una crida a la població a través de les xarxes socials municipals perquè tots els veïns i veïnes s’animen a decorar els balcons i finestres de les seues cases, contribuint així a la creació d’un ambient nadalenc en els carrers.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*